fbpx
 

WIE ZIJN WIJ?BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, aanbrengen van woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaarde kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

BVL Gietvloeren is een jong en innoverend bedrijf met een persoonlijke benadering waarbij uw wensen centraal staan. Zo kunnen wij het advies geven dat u verdient. De voorbereiding is erg belangrijk, maar dit doen we dan ook graag samen met u. Wij geven u vooraf een uitgebreid kleurenadvies en wij nemen de stappen één voor één door met u door. Zo komen wij samen tot de perfecte vloer en een waanzinnig interieur waar u al jaren van droomt plezier van zult hebben.

Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren
Woonbeton - BVL Gietvloeren

HET EINDRESULTAATHoogwaardige kwaliteit

De vloeren van BVL Gietvloeren hebben tal van verschillende voordelen. De gietvloeren zijn namelijk geheel naadloos, onderhoudsvriendelijk, slijtvast, vloeistofdicht, elastisch, warm en geluiddempend.

GEEN ZORGEN ACHTERAFService & garantie

Service staat voorop bij BVL Gietvloeren. Wij vinden het erg belangrijk dat u ten alle tijden tevreden bent met uw gietvloer en daarom proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. Het voorbehandelen van de ondervloer, gieten van de vloer en de afwerking gebeurt met uiterste precisie.

Heeft u vragen?  U kunt altijd bij ons terecht. We helpen u graag.

Woonbeton - BVL Gietvloeren

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.