fbpx
 

Gietvloer UV

De gietvloer UV, ook wel een polyurethaan (PU) gietvloer genoemd, is een prachtige naadloze- en flexibele gietvloer die over bijna elke ondergrond gegoten kan worden. Een gietvloer kan perfect gecombineerd worden met een vloerverwarming. De gietvloer UV kenmerkt zich door het zachte en elastische gevoel. Een gietvloer UV is 100% alifatisch en te leveren in alle RAL – SIKKENS en NCS kleuren, zowel in de mono- als duokleur.

Wanneer u kiest voor een duokleur bepaalt u tijdens het gieten samen met onze vakmensen uw eigen betonlook en uitstraling. Daarmee krijgt u uw eigen persoonlijke gietvloer. De betonlook zorgt voor een levendig gevoel. De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in het interieur van de ruimte. Een gietvloer met een betonlook brengt een stoere en warme sfeer in uw huis. De gietvloer is geschikt voor alle ruimtes in uw woning zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Met de gietvloer UV heeft u een vloer waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Bent u nou opzoek naar een Gietvloer voor bijvoorbeeld in uw kantoorpand, winkel of showroom? Kijk dan eens naar de Gietvloer Comfort. Deze Gietvloer is prijstechnisch net wat interessanter maar volstaat zeker voor deze ruimtes. Wij hebben ook oplossingen voor industriële omgevingen. Kies dan voor de Gietvloer Epoxy.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw droomvloer? Klik dan hier om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren
Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren

De voordelen

• Kleurecht en UV bestendig
• Naadloos en vloeistofdicht
• Elastisch en slijtvast
• Warm en geluidsdempend
• Ideaal voor vloerverwarming
• Leverbaar in alle kleuren
• Makkelijk in onderhoud

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.