fbpx
 

Vloerverwarming

Een vloerverwarming is niet meer weg te denken in een hedendaagse woning of bedrijfspand. Een gietvloer in combinatie met een vloerverwarming gaat perfect hand in hand. Een gietvloer is ongeveer drie tot vier mm dik. Doordat een gietvloer zo dun is wordt het oppervlakte snel verwarmd. De ruimte is snel verwarmd en het rendement uit een vloerverwarming is daardoor maximaal. Sneller een warme ruimte en een lage energierekening.

Naast de praktische voordelen heeft een vloerverwarming ook esthetische voordelen. Een gietvloer heeft een strakke en moderne uitstraling. Het is zonde om zichtbare radiatoren te hebben hangen in een moderne strakke ruimte.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloerverwarming of naar de combinatie van een gietvloer en vloerwarming? Vraag hier dan vrijblijvend een offerte aan!

https://bvlgietvloeren.nl/wp-content/uploads/2020/05/gietvloer-vloerverwarming-640x400.jpg

Kleuren

Bij alle onderdelen van het interieur zoals meubels, decoraties en gordijnen is het kiezen van de juiste kleur vaak een moeilijke opgave. De kleur heeft namelijk een grote invloed op de gehele uitstraling van een ruimte. Dat is bij het kiezen van de juiste kleur gietvloer niet anders. Gietvloeren zijn er namelijk in heel veel verschillende kleuren en tinten. Onze vloeren zijn te leveren in alle RAL, NCS en SIKKENS kleuren.

Mocht u advies willen over een kleur, laat het ons dan gerust weten. Wij denken met u mee aan de hand van diverse kleurstalen.

Woonbeton - BVL Gietvloeren

Toepassingen

Een Gietvloer vloersysteem is geschikt voor verschillende toepassingen waarbij wij voor iedere ruimte een op maat gemaakte oplossing hebben. Gietvloeren kunnen in verschillende ruimtes worden aangebracht:

  • In alle ruimtes van woonhuizen
  • Bedrijfspanden
  • Winkels
  • Industriële omgevingen
  • Garages
  • Loodsen
  • Kantoorpanden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw ruimte? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan! U ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel. 

Gietvloer - BVL Gietvloeren

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.