fbpx
 

Gietvloer renovatie

Het renoveren van een gietvloer is alleen weggelegd voor de echte specialist. Het is belangrijk om te kijken wat voor type gietvloer uw huidige vloer is. Wij verstaan onder het renoveren van een gietvloer een tweetal mogelijkheden.

Overgieten
Het is mogelijk om uw vloer door middel van een andere kleur(combinatie) een andere uitstraling te geven. In dit geval zal de gietvloer opnieuw gegoten worden. Met het overgieten van de gietvloer bent u van alle gebruikerssporen af en heeft u weer een hele nieuwe vloer. De vloer wordt uiteraard weer voorzien van een matte laklaag. Het renoveren van een gietvloer is prijstechnisch voordeliger dan wanneer een gietvloer volledig opnieuw moet worden aangebracht. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een gietvloer kies dan de Gietvloer UV.

Toplaag vernieuwen
Bent u nog blij met de huidige kleur en zijn er niet of nauwelijks gebruikerssporen, dan is het mogelijk om de vloer op te schuren en te voorzien van een nieuwe laklaag. Bij een nieuwe laklaag wordt de vloer geschuurd en ontvet, daarna wordt de toplaag vernieuwd met een matte lak. De toplaag voorzien van een nieuwe matte laklaag laat de vloer er weer als nieuw uitzien. Wanneer u diepe beschadigingen heeft zal de vloer mogelijk opnieuw gegoten moeten worden. Uiteraard kan BVL Gietvloeren u hier advies over geven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw gietvloer te renoveren? Klik dan hier en ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. 

Woonbeton - BVL Gietvloeren
Woonbeton - BVL Gietvloeren

De voordelen

• Voordelig in de kosten
• Kleurecht en UV bestendig
• Naadloos en vloeistofdicht
• Elastisch en slijtvast
• Warm en geluidsdempend
• Ideaal voor vloerverwarming
• Leverbaar in alle kleuren
• Makkelijk in onderhoud

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.