fbpx
 

Gietvloer Nijmegen

Gietvloeren Nijmegen
Wilt u een moderne en strakke vloer die uw droomhuis in Nijmegen helemaal af maakt? BVL Gietvloeren levert al jaren gietvloeren van hoogwaardig kwaliteit in Nijmegen. De voordelen en de prachtige uitstraling van onze gietvloeren worden steeds meer ontdekt door onze klanten. Onze vakmensen staan voor uw klaar om voor uw perfecte vloer te leggen.  

De gietvloer UV wordt ook wel een polyurethaan (PU) gietvloer genoemd. Dit is een gietvloer die over bijna elke ondergrond gegoten kan worden en is een prachtige naadloze- en flexibele gietvloer. De gietvloer UV kenmerkt zich door het zachte en elastische gevoel. Wilt u graag een vloerverwarming? Dat kan! Een gietvloer kan namelijk perfect gecombineerd worden met een vloerverwarming. Ook is de gietvloer in alle RAL – SIKKENS en NCS kleuren, zowel in de mono- als duokleur te leveren in Nijmegen. Samen met onze vakmensen kunt u, tijdens het gieten van een duokleur vloer, uw eigen betonlook en uitstraling van de vloer bepalen. Hierdoor krijgt u uw eigen persoonlijke gietvloer. Een van de andere voordelen van deze gietvloer is dat de vloer kleurecht en UV bestendig is en makkelijk in onderhoud. De gietvloer UV is geschikt voor alle ruimtes in uw huis zoals bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, badkamer en wc. 

 

 

Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren
Woonbeton - BVL Gietvloeren

Cementgebonden gietvloer in Nijmegen
Wanneer u opzoek bent naar een levendige en stoere uitstraling in uw huis of kantoor, is een cementgebonden gietvloer, ook wel leef-beton of woonbeton genoemd, een prima keuze. Dit type gietvloer is uitermate geschikt voor mensen die net iets verder willen gaan om een ruimte een unieke en robuuste uitstraling te geven. Ook is de cementgebonden gietvloer geschikt voor kantoorpanden, showrooms en winkels. De gietvloer kan, met uitzondering van natte ruimtes, in iedere ruimte in een woning worden aangebracht en gaat goed samen met een vloerverwarming waardoor het een geschikte vloer is voor in huis. 

Naast de eigenschap dat de vloer een stoere uitstraling heeft is het een duurzame, naadloze vloer die vloeistofdicht is. Iedere meter wordt met de hand aangebracht wat de gietvloer uniek maakt in zijn soort. Het slijtvaste karakter in combinatie met de warme uitstraling en industriële look maakt deze vloer perfect.

Gietvloer renovatie Nijmegen
Wij staan in Nijmegen voor u klaar om uw gietvloer te renoveren. Het renoveren van een gietvloer is enkel weggelegd voor de echte specialist. We kijken naar uw huidige type gietvloer en bepalen hierna de manier van renoveren. Dit kan op een tweetal manieren gebeuren.

De vloer volledig renoveren
Bent u niet helemaal blij met de kleur(combinatie) van uw huidige vloer? Of bent u toe aan een andere uitstraling van uw woning? In dit geval kunnen wij uw gietvloer opnieuw gieten.
Met het overgieten van de gietvloer bent u van alle gebruikerssporen af en heeft u weer een hele nieuwe vloer. Het renoveren van een gietvloer is prijstechnisch voordeliger dan wanneer een gietvloer volledig opnieuw moet worden aangebracht. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een gietvloer kies dan de Gietvloer UV. Benieuwd naar wat hiervan de prijs is? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Alleen de toplaag vernieuwen
Bent u nog blij met de huidige kleur en zijn er niet of nauwelijks gebruikerssporen, dan is het mogelijk om de vloer op te schuren en te voorzien van een nieuwe laklaag. Bij een nieuwe laklaag wordt de vloer geschuurd en ontvet. Daarna wordt de toplaag vernieuwd met een matte lak. De toplaag voorzien van een nieuwe matte laklaag laat de vloer er weer als nieuw uitzien. Wanneer u diepe beschadigingen heeft zal de vloer mogelijk opnieuw gegoten moeten worden. Uiteraard kan BVL Gietvloeren u hier advies over geven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw gietvloer te renoveren? Klik dan hier en ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte of neem contact met ons op via info@bvlgietvloeren.nl.

Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren
Woonbeton - BVL Gietvloeren

De voordelen

• Kleurecht en UV bestendig
• Naadloos en vloeistofdicht
• Elastisch en slijtvast
• Warm en geluidsdempend
• Ideaal voor vloerverwarming
• Leverbaar in alle kleuren
• Makkelijk in onderhoud

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.