fbpx
 

Gietvloer Comfort

De gietvloer comfort is een prachtige naadloze- en flexibele gietvloer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De gietvloer comfort is vergelijkbaar met de gietvloer UV en is dan ook slijtvast en vloeistofdicht. De gietvloer comfort is echter net wat harder waardoor dit type gietvloer ideaal is voor bijvoorbeeld kantoorpanden of winkels. De matte toplaag is UV bestendig.

Een gietvloer kan perfect gecombineerd worden met een vloerverwarming. Een gietvloer comfort is te leveren in alle RAL – SIKKENS en NCS kleuren, zowel in de mono- als duokleur.

Wanneer u kiest voor een duokleur bepaalt u tijdens het gieten samen met onze vakmensen uw eigen betonlook en uitstraling. Daarmee krijgt u uw eigen persoonlijke gietvloer. De betonlook zorgt voor een levendig gevoel. De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in het interieur van de ruimte. Een gietvloer met een betonlook brengt een stoere en warme sfeer in uw huis. Met de gietvloer comfort heeft u een vloer waar u jaren lang plezier aan beleeft.

Bent u nou opzoek naar een Gietvloer voor bijvoorbeeld in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer? Kijk dan eens naar de Gietvloer UV. Wij hebben ook oplossingen voor industriële omgevingen. Kies dan voor de Gietvloer Epoxy.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw droomvloer? Klik dan hier om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren
Betonlook gietvloer - BVL Gietvloeren

De voordelen

• Kleurstabiel kleurechte toplaag
• Naadloos en vloeistofdicht
• Elastisch en slijtvast
• Warm en geluiddempend
• Ideaal voor vloerverwarming
• Leverbaar in alle kleuren
• Makkelijk in onderhoud

BVL Gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren, woonbeton en in het egaliseren van vloeren. Door met de hoogwaardige kwaliteit materialen te werken garanderen wij u jarenlang plezier van uw gietvloer.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon.

© 2015 – 2020 – BVL Gietvloeren.